Curriculum

x

Ad-interim hoofd HRM gemeente Waalwijk – 2014 – heden

Hoofd HRM van de gemeente Waalwijk. Eindverantwoordelijke op HR- gebied van beleid tot uitvoering. Ook voor samenwerkingsagenda met Heusden.

Ad-interim hoofd P&O/projectleider “Goed werkgeverschap” gemeente Heusden – 2013 – heden

Hoofd P&O gemeente Heusden en realiseren van goed werkgeverschap ten dienste van een excellente dienstverlening aan burgers/ondernemers middel “Heuse Service”. Verantwoordelijk voor samenwerkingsagenda met Waalwijk.

Begeleidingspraktijk 2010 – heden

Het begeleiden van managers, medewerkers of particulieren die ergens tegenaan lopen in hun zakelijke omgeving of privéleven en daar begeleiding bij zoeken.

“Niets is mooier dan de ander stappen te zien maken, hoe lastig soms ook om daarmee zelf richting te geven aan hun (professionele) levensreis. Door hen díe ervaringen te geven die verlangen, verstand en gevoel met elkaar in contact brengen.”

Mobulus – 2012 – 2013

Directeur/eigenaar van Mobulus BV. Bureau dat zich concentreert op mobiliteitsvraagstukkken.

 “Initiatief waarbij mobiliteitsvraagstukkken werden ondersteund door online loopbaantool Mobulus” 

Programmamanager Provincie Utrecht – 2011 – 2013

Mobiliteitsbeleid opstellen en invoeren bij provincie Utrecht

“Ook hier waren transparantie en het zoeken naar een gemeenschappelijk belang de uitgangspunten.  Het waarmaken van beloften is het doel” 

 

Trots op momenten uit het verleden …..

Servicedienst, Gemeente Rotterdam, 2010/2011

o.a. Leiderschapsprogramma ontwikkelen en uitvoeren

“Als directeur Services een dynamisch leiderschapsprogramma opgezet waarbij beweging endrijfveren essentiële elementen waren. Er is veel in beweging gezet, zowel op organisatorisch vlak als op het gebied van individuele ontwikkelingen”

RET – Rotterdam – 2008

Totstandkoming CAO bij de RET NV

“Inspirerend, onverwacht en een bijzonder moment tijdens bijeenkomst met mededeling aan 100 buschauffeurs: ‘hun FLO (60-jarig pensioen) is door de marktwerking niet langer betaalbaar en daarmee van de baan’. Een lastige en gevoelige zaak, waarbij frustratie en woede omslaat in een dialoog. Een mooi voorbeeld uit mijn loopbaan waarbij het aanraakbaar en warm blijven als leider, pure en eerlijke communicatie, en het mens-zijn centraal stonden.” 

 Voor een volledig curriculum verwijs ik u naar mijn LinkedIn profiel.