Relaties over BlueMirror

x

Peter Laman, voormalig algemeen directeur Servicedienst, gemeente Rotterdam

“Jos is bij uitstek gericht op de mens achter de functionaris. Een team kan alleen goed functioneren als je aanvullende en versterkende persoonlijkheden bij elkaar weet te brengen. Dit was ook de succesvolle rode draad van Jos in zijn Rotterdamse tijd.”

“Als je voor Jos kiest,dan krijg je ‘anders’.”

Bernadette Stom, Trainer/coach/tekstschrijver at STOM Coaching en Training

“Jos bezit het talent kritisch eigenzinnig te blijven in een groep en tegelijkertijd zorg te dragen voor de sociale samenhang. Dat zijn eigenschappen die ik in hem waardeer. Als begeleider heb ik hem krachtig en uiterst toegewijd aan het werk gezien.”

Caroline den Hartog, kwartiermaker MKB afdeling Economie at Stadsontwikkeling,  gemeente Rotterdam

“Betrouwbaar, vertrouwen, lef en leiderschap. Niet zomaar loze kreten, dit maakt Jos de leider waar ik voor wil werken. Weet goed wat er nu moet gebeuren om in de toekomst het als organisatie ook waar te kunnen blijven maken. Houdt richting en staat voor zijn mensen, hoe turbulent ook. Anderhalf jaar van samenwerking, waarin ik en de medewerkers de mogelijkheid hebben gekregen om het beste in onszelf naar boven te halen. Dat is de kracht van Jos! Hoop dat we het in de toekomst in een andere context nog eens over mogen doen!”